• За Нас

Вю Дизайн е създадена през 2004г. Основната и дейност е проектиране и реализиране на екстириорни и интериорни проекти поставени от нашите клиенти.
Вю Дизайн се налага в кино индустрията и телевизионните среди, като един надежден и своевременно реагиращ партньор, който е търсен за реализирането на сложни и прецизни задачи, свързани със сценография, спец ефекти и телевизионно декоростроене.
Комплексното обслужване на нашите клиенти, което се състои от проектиране менажиране, реализиране, доставяне и монтиране на крайния продукт ни осигури един голям контингент от партньори, с които работим и до днес.
Разнообразието и предизвикателството на поставените ни задачи генерира креативен заряд и творчески подем в атмосферата на работната среда и ражда уникални продукти, с които се гордеем и споделяме с вас. Удоволствието от добре свършената работа и позитивните коментари за нея създават неповторимо усещане и чувство в екипа на Вю Дизайн, което от своя страна запазва и съхранява цялоста му от самото начало.
Позовавайки се на своя опит в проектирането и реализирането на търговско обзавеждане за световно известни марки и регионални контрагенти Вю Дизайн стартира ново поле на реализация. Необходимоста от по иновативни и съвременни решения за нашия дом ни накара да се замислим за използването на отпадъчни материали от произвотството на основнатани дейност. Реализирането на уникални дизайнерски продукти е необходима подправка за една наистина съвършено организирана среда в нашият дом. Тривиалните решения в големите вериги ни подтикнаха да потърсим друга идентичност и емоция в проектирането на нови Дизайнерски изделия.
За нас те трябва да бъдат съвкупност от качества за да доставят истинско удоволствие и настроение на тяхния притежател. Ние сме съпричастни към опазването на нашата планета благдарение на използването на рециклирани и остатъчни материали от основното ни производството.
Вю Дизайн се състои от млади специалисти с широк спектър на действие и необходимата квалификация от практическото реализиране на задачите, подплатено с дипломи от най-престижните университети в България.

Екип

 • Венелин Кунев
  Венелин Кунев, Управител и Дизайнер
  Роден на 25.09.1975г. В град Варна учи в средно специално училище по промищлени форми СХУ Дечко Узунов гр.Казанлък Завършва специалност Промишлен Дизайн в Национална Художествена Академия Николай Павлович - 2001г Основава фирма Вю Дизайн през 2004г.
 • Ирина Кунева
  Ирина Кунева, Графичен Дизайнер
  Родена на 15.10.1978г. В град Крумовград завършва специалност Стенопис в Националната Художествена Академия “Николай Павлович” - 2004г
 • Георги Кунев
  Георги Кунев, Специалист Дървесина
  Роден на 26.11.1980г. В град Варна учи в Биологическия факултет специалност Биология -гр.София
 • Спас Русинов
  Спас Русинов, Дизайнер
  Роден на 25.12.1975г. В град Самоков учи в средно специално училище по промищлени форми СХУ Дечко Узунов гр.Казанлък Ззавършва специалност Промишлен Дизайн в Национална Художествена Академия Николай Павлович - 2001г
 • Емилиян Емилов
  Емилиян Емилов, Специалист Метали
  Роден на 27.07.1977г. В град Русе Завършва специалност Метал в Националната Художествена Академия Николай Павлович - 2003г
 • Николай Вълканов
  Николай Вълканов, Дизайнер
  Роден на 06.12.1972г. В град Стара Загора учи в средно специално училище по художествено изкуство гр. Пловдив. Завършва специалност Промишлен Дизайн в Националната Художествена Академия “Николай Павлович” - 2001г