Дизайнерски изделия ще бъде отражение на нашето въображение. Тук е мястото където всеки от екипа на Вю Дизайн може да покаже своите идеи по най добрия начин. Тук ще можете да си харесате или да си закупите своето любимо изделие. Наша задача е постоянно да ви изненадваме с нови предложения. Необходимостта от по иновативни и съвременни решения за нашия дом ни провокира да се замислим за използването на отпадъчни материали от производството на основната ни дейност. Реализирането на уникални дизайнерски продукти е необходима подправка за една наистина съвършено организирана среда в нашият дом, заведение хотел или търговски обект. Тривиалните решения в големите вериги ни подтикнаха да потърсим друга идентичност и емоция в проектирането на нови Дизайнерски изделия. За нас те трябва да бъдат съвкупност от качества за да доставят истинско удоволствие и настроение на техния притежател. Ние сме съпричастни към опазването на нашата планета, благодарение на използването на рециклирани и остатъчни материали от основното ни производството.

Прочети Още

Вю Дизайн  започва  своята дейност през 2004г. именно с изработката и монтажа на телевизионно шоу. Нашите партньори от Креативен център   ни   довериха  изработката и монтажа на  декорите за “шоуто на Слави” след  което  реализирахме много съвместни и самостоятелни  проекти. Някой от нашите партньори са:

Креативен Център
Нео Визия
Ди - Ем Дизайн
Кес Боне

Вю Дизайн успя да натрупа достатъчно опит и рутина в изпълнението на нестандартни и креативни проекти с което привлече не малко телевизионни канали и продуцентски къщи.Вю Дизайн с е утвърди и в реалити форматите като: “Къртицата ” , Къртицата - Разтърсване” “Фермата”, Биг Брадър и др. Игрите към тези предавания бяха истинско предизвикателство, както за нас така и за учасниците в реалити форматите.

Прочети Още

Вю Дизайн  започва  своята дейност именно с интериорни и екстериорни комплексни задачи свързани с  рекламно и търговско обзавеждане, първите ни клиенти “ Hush Puppies “ ни   довериха  изработката и монтажа на  двадесет магазина предназначени за  източна  Европа .
За десет години имахме удоволствието да работим с много коректни и разнообразни клиенти като:

Hush Puppies - Bulgaria
Nike - Bulgaria
Reebok - Bulgaria
Puma - Bulgaria
Adams - Bulgaria
Roberto VenutI
Opinions - Bulgaria
Litele Big - Bulgaria
Florexim - Bulgaria

Прочети Още

Вю Дизайн  предлага на своите клиенти цялостни екстериорни решения съобразени с рекламният бранд и околна среда която кореспондира с него. В  повече от случаите клиентите ни предпочитат комплексни решения и пълно рекламно обслужване. Иновативният ни подход и опита с който разполагаме посредством широката гама от услуги които предлагаме ни поднесоха отново нетрадициони ангажименти  с които се справихме безупречно.
Ето и някой от нашите клиенти които  правят нашето ежедневие празнично:

Cordeel - Bulgaria mall
Interion - Bulgaria
Solaris - Bulgaria
Max Kom - Bulgaria
Adams - Bulgaria
Hush Puppies
Opinions - Bulgaria
The Net - Bulgaria
Florexim - Bulgaria

Прочети Още

Екипа на Вю Дизайн се състои от 60% Дизайнери което обяснява специалното отношение на преобладаващата част към графичният Дизайн. И след навлизането на фотографията и видеото в този сегмент се наложи да положим усилия и да бъдем актуални спрямо времето в което живеем. Надяваме се скоро да можем да покажем някой от последните ни постижения!

Прочети Още

Вю Дизайн предлага на своите клиенти разнообразни екстериорни и интериорни решения свързани с орнаментиката и пластичните моменти в съществуващи или съвременни пространства. Конкретни исторически фрагменти или съвременно интерпретиране на елементите в пространството, декоративни решетки с орнаменти и ли съвременни ажурни пана както и стенни модулни или а- симетрични композиции. Всички точки в тази материя се анализират внимателно и се отразяват в проекта. Вю Дизайн разполага с високо квалифицирани специалисти в тази област с изострено пластично чувство останало от учебните процеси в Художествена Академия и практиката натрупана от реализираните задачи. Създаване на модел, изработване на еднократна или многократна матрица на изделието както и отливка, обработка на крайният продукт са процеси които съпътстват реализирането на всеки един архитектурен елемент.

Прочети Още

Във Вю Дизайн сме получавали невероятни запитвания за създаването на обемни фигури с които сме се справили чудесно и още се гордеем. Рецептата е млади и енергични специалисти огромно въображение, технически познания и пластични умения . Всичко което е необходимо да сте наясно какво искате, а останалото оставете на нас.

Прочети Още

Всяка една структура, обемна фигура или елемент от природата притежава Конструкция. Тя винаги е съобразена с обема, функцията и товара който трябва да носи. Използването и във почти всяко изделие я прави необходима и съпътстваща стъпка във всяко едно начинание. И поради познанията ни в металообработването както и в дървообработването ни прави незаменими в тази област. Наша гордост и предизвикателство беше изработката на самолет GL 215 в реални размериза кино продукция “ The Expendables - 2 ”.

Прочети Още

Ателие, мястото където реализираме вашите, нашите и бъдещите идеи на фирмата. Мястото където всеки се чувства у дома си, спокойствие и правилно взети решения. Творческа обстановка в която креативни млади хора отвърждават натрупаният си опит от твърде многобройните и отговорни задачи, много, за не дългият им трудов стаж ! Ателието, мястото където ние от Вю Дизайн можем да покажем своята индивидуалност и творчески капацитет като реализираме мечтите си на професионално и индивидуално ниво.

Прочети Още